top of page

Bd bosses és una empresa especialitzada en fabricació i distribució de bosses i embalatge publicitari, la missió és concretar les idees dels seus clients i satisfer les seves expectatives, produint exclusivament bosses d'alta qualitat.

Oferim al costat d'un assessorament comercial i gràfic individualitzat, el producte ideal perquè el seu negoci destaqui de la resta de la seva competència.

Oferim al costat d'un assessorament comercial i gràfic individualitzat, el producte ideal perquè el seu negoci destaqui de la resta de la seva competència.

Per tal d'oferir la millor borsa o el millor producte, disposem del millor equip humà, amb una àmplia experiència en aquest camp i capaç de donar vida a les seves idees i així millorar la imatge del seu negoci.

Estem convençuts que la imatge transmet i ven, i és per això que ens oferim per ajudar per millorar la imatge del seu negoci, aportant els nostres coneixements, per transformar i donar vida a les seves idees. Segur que junts formem un bon equip, comprovi-ho, no ho dubti i posis en contacte amb nosaltres, estem per servir-lo.

Posem a la seva disposició una àmplia gamma de productes relacionats amb les bosses i l'embalatge publicitari per al seu establiment, com paper de regal, cintes, etiquetes, sobres, caixes, bosses i fundes TNT, complements de tota mena, i sobretot la nostra especialitat, les bosses de paper.

Agraint per endavant el seu interès en el nostre producte, aprofitem l'ocasió per enviar-una cordial salutació i esperem tenir l'oportunitat d'establir una relació comercial pròximament.

bottom of page